Massastartti Helatorstaina

Vaara 30+300 Training käynnistyy Helatorstaina  21.05. klo 09.00 Teamsin välityksellä. Koska  korona on rajoittanut niin paljon yhdessä tekemistä, haluamme tarjota kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden osallistua tunnin mittaiseen massastarttiin.

Massastartissa Vaara 30+300 Training – ohjelman ydintiimi esittäytyy ja valmentajat käyvät läpi valmennusperiaatteet. Sen jälkeen käynnistyy Jarmo Riskin vetämä valmennuksellinen osio kiinnostavalla teemalla – Mikä on nuoren urheilijan HUIPPUTREENIN KAAVA? Uuden harjoituskauden alussa on tärkeää käydä läpi urheilijana kehittymisen kannalta tärkeimpiä asioita. Mielekkään harjoittelun pohja muodostuu aina motivaatiosta ja tavoitteiden asettamisesta.  Niiden lisäksi kehittyminen vaatii hyvää asennetta, kykyä keskittyä harjoituksiin ja niiden vastapainoksi myös rentoutumistaitoja.  Chatin kautta voi myös lähettää kysymyksiä, joihin ohjelman valmentajat vastaavat luennon yhteydessä.

Myös nuorten urheilijoiden vanhemmat ja valmentajat ovat tervetulleita mukaan massastarttiin.

Ilmoittaudu sähköpostilla Tuijalle tuija@vaarasport.fi, niin sinulle lähetetään Teams-kutsu keskiviikkona 20.5. 2020. Massastarttin ilmoittautuneet lisäämme Vaara Sportin uutiskirjelistalle. Näin saat säännöllisesti ajankohtaista tietoa Vaara Sportin tapahtumista.

Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan matkaan Helatorstain jälkeisen etäleirin jälkeen.  Ilmoittaudu mukaan olemalla yhteydessä Tuijaan ja pääset samalla hyödyntämään leirin bonusedun. Kaikki koko valmennuspaketin ostaneet saavat Polar urheilukellon omakseen.