Seikkailuapinat Oy tuo matkailijoita Vaara Sportiin

”Luonto kuuluu kaikille” – motto on kaikessa tekemisessämme keskiössä, sanoo  yrittäjä Heidi Savolainen.  Vuonna 2014 Tampereella toimintansa aloittanut Seikkailuapinat on syntynyt intohimosta auttaa erilaisia ihmisiä tutustumaan luontoon, mutta myös paikallisiin ihmisiin ja elämäntapaan.

Seikkailuapinat on pieni ja ketterä toimija, joka muotoilee ja räätälöi yksilöllisesti luontoaktiviteetteja asiakkaan unelmiin. Yrityksellä on toimintaa ympäri Suomen – kaikkialla missä voidaan kokea unohtumattomia luontoelämyksiä.  Asiakkaista 95% on kansainvälisiä matkailijoita, jotka haluavat toteuttaa omia unelmia. Palveluvalikoimasta löytyy tällä hetkellä 35 erilaista aktiviteettia.

”Teemme asiakkaidemme toiveiden mukaan suunniteltuja tapahtumia ja matkoja, joissa asiakkaamme eivät ole vain asiakkaitamme vaan pikemminkin ystäviämme. Jokainen seikkailu on suunniteltu henkilökohtaisesti. Pyrimme välttämään massaturismikohteita. Teemme asioita paikallisten asukkaiden kanssa niin, että myös he hyötyvät Seikkailuapinoiden tekemisestä” paaluttaa Heidi.

 

Palkittu ohjelmapalveluyritys

Vaikka Seikkailuapinat on pieni yritys, se on tehnyt vakuuttavaa ja laadukasta työtä suurella sydämellä. Tämä on tuonut arvokkaita palkintoja ja kunniamainintoja.

Business Finland on palkinnut yrityksen leirikoulu-tuotteen Authentic Finnish educational travel product –tuotekilpailussa. Sauna ja avantouinti -tuote on puolestaan palkittu Business Finlandin Authentic Finnish Experience -kategoriassa.

Lisäksi Seikkailuapinat on saanut Visit Finlandilta Sustainabel Travel -kunniamaininnan. Yritys kiinnittää vahvasti huomioita vastuullisen matkailun periaatteisiin ja sen todisteena on Metsähallituksen ja Haaga-Perhon luoma Green Start -sertifikaatti.

 

Vaara Sport kiinalaisten perheiden joulukotina

Heidi on iloinen löydettyään yhteistyökumppanin Taivalkoskelta. ”Vaara Sport on kiinnostava pieni paikallinen toimija, joka sopii juuri yrityksemme arvoihin ja toimintaan.”

Ensimmäinen tulikoe toteutuu joulunaikaan, jolloin Vaara Sportin vieraaksi saadaan viikon ajaksi kiinalaisten perheiden ryhmä. Seikkailuapinat vastaa monipuolisesta ohjelmapalvelusisällöstä ja Vaara Sportin vastuulla on sekä majoitus että ruokailut.  Perheiden ohjelmassa on mm. lumikenkäilyä, pilkkimistä, piparinleivontaa. Lisäksi tehdään ekskursioretki Ranuan eläinpuistoon ja Rovaniemelle.  Koko päivän luontoretkellä Soikeroiseen tarjotaan perheille ikimuistoinen ja vahva luontokokemus.

Vaara Sportin Tuija Vinkka riemuitsee myös uudesta yhteistyökumppanuudesta.  ”Olemme jo onnistuneet saamaan Vaara Sportin vieraaksi urheilijoita eri puolilta maailmaa.  Nyt pääsemme Heidin toimesta tarjoamaan joulun ja luonnon elämyksiä myös kiinalaisille perheille”.