Vaara Sportissa tapahtumia läpi kesän

Vaikka Vaara Sport elää ja hengittää talvesta, lumesta ja pakkasesta sen syke ei laske kesälläkään. Vaara Sport toimii tärkeänä tukikohtana monelle tapahtumalle läpi kesäkauden.

Suunnistus

Keskimatkojen SM-kilpailut järjestetään 28.-29.6. Taivalkosken Mustavaaralla. Vaara Sport toimii suunnistajien tukikohtana kisojen ajan. Vaikka vuodepaikat on myyty loppuun, Vaara Sportilla on myynnissä myös matkaparkkeja. Eli jos olet liikkeellä asuntoautolla/-vaunulla, pihaamme pääsee yön yli parkkiin. Pihalle mahtuu myös telttailemaan. Meillä pääset huoltotiloihin, saunaan ja aamiaiselle kohtuu hintaan. Kysy lisää Tuijalta.

Soutu ja melonta

Perinteikäs Iijokisoutu (1.-6.7.) soudetaan tervatuissa jokiveneissä  ja melotaan kaikenkirjavissa kanooteissa ja kajakeissa. Luvassa on 160 kilometriä jokiluontoa: koskia, virtoja, nivoja ja suvantoja. Soudussa pääsee nauttimaan niin erämaisista jokimaisemista kuin vanhasta ja uudemmastakin kulttuuriympäristöstä, kun soutu etenee Iijokilaaksossa. Vaara Sport toimii soutajien tukikohtana 2.7. kun etappi päättyy Taivalkoskelle. Heinäkuun alussa majatalostamme voi bongata vesillä liikkumisen lomassa energiaa ja lepoa hakevia soutajia ja melojia.

Rippikoulu

Vaara Sport toimii urheilupainotteisen rippikoulun kotipesänä lauantaista 13.7. alkaen.  Leirille osallistuu 17 maasto- ja ampumahiihtäjää, joiden aika kuluu treenaamisen ja rippikouluohjelman parissa. Nuoret urheilijat saavat nauttia harjoittelusta huippuvalmennuksessa Toni Roposen ohjauksessa.  Leiriviikko huipentuu konfirmaatioon Taivalkosken kirkossa.

Minkälaisen liikuntaloman voisimme tarjota sinulle?

Vaara Sport toimii erinomaisena tukikohtana erilaiselle maastoliikunnalle.  Tarjoamme reittivinkkejä ja karttoja mm. maastopyöräilijöille, polkujuoksijoille, suunnistajille, vaeltajille, soutajille, melojille.

Ole yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä energinen liikuntaloma.