UUTUUS

VALMENNUSPALVELU 13-15
VUOTIAILLE

MITÄ?

Jarmo Riskin Vaara Sportille kehittämä treenikonsepti
lumilajeja tavoitteellisesti harjoitteleville nuorille​

30

LEIRIPÄIVÄÄ

Yhteensä kuusi viiden päivän intensiivistä leirjaksoa. Vaara Sportissa Taivalkoskella. Leireillä opiskellaan ja kehitetään harjoittelutaitojen lisäksi nuoren urheilijan päivärytmiä, palautumistaitoja, ravitsemusta, tavoitteen asettelua ja erityisesti treenaamista oman ryhmän tukemana. 

Jokaisella leirillä opetellaan myös seuraavan treenijakson tärkeimpien harjoitusten toteuttaminen ammattivalmentajien ohjauksessa. Leirien vastuuvalmentajina toimivat Ilkka Luttunen ja Jarmo Lammi.

30

LEIRIPÄIVÄÄ

VaaraSport 300 päivän treeniohjelma sisältää harjoitussuunnitelman, tietoiskuja, viikkokirjeitä ja kattavan valikoiman ohjevideoita mm. liikkuvuus-, kehonhallinta-, lihaskunto-, voima-  taito- ja tekniikkaharjoittelun oikeanlaiseen toteuttamiseen.

Treeniohjelmista löytyy iän ja treenitaustan huomioimiseksi kaksi eri tasoa. Treeniohjelma ja treeniohjeet jaetaan valmennusryhmän jäsenille sähköisesti 30-300 sovelluksen kautta. Treenien, palautumisen ja kehittymisen seurannassa käytetään PolarFlow-sovellusta

KENELLE?

13-15 VUOTIAILLE LUMILAJEJA TAVOITTEELLISESTI HARJOITTELEVILLE NUORILLE

Valmennuspalvelu soveltuu erityisesti sinulle, joka haluat oppia harjoittelun perustaitoja eikä sinulla ole omaa tai seuran valmentajaa harrastuksen tukena. 

30+300 TRAINING on valinta myös sinulle, joka haluat treenata innostavassa porukassa ja inspiroitua yhdessä tekemisestä.

VALMENNUSTIIMI

JARMO RISKI

30+300 -treenikonseptin kehittäjä. Yksi Suomen menestyneimmistä kestävyys lajien valmentajista. Jarmon valmennuksessa on syntynyt lukuisia maailmanmestaruus-, olympia- sekä maailmancup -kisojen podiumsijoituksia.

ILKKA LUTTUNEN

30+300 Training -ohjelman vastuuvalmentaja. llkalla on takanaan yli 30 vuotta valmennuskokemusta maastohiihdon ja ampumahiihdon saralla. Ilkka on toiminut mm. Viron ampumahiihto-maajoukkueen päävalmentajana

JARMO LAMMI

30+300 Training -ohjelman vastuuvalmentaja. Rautainen maastohiihdon yleisosaaja. Jarmolla
on vahvaa osaamista erityisesti nuorten valmentamisesta. Jarmo toimi Vaara Sport Dream Teamin vastuu-valmentajana.

TUIJA VINKKA

30+300 Traingin -ohjelman hengetär ja Vaara Sportin yrittäjä, joka vastaa tärkeimmistä käytännön asioista – huolenpidosta ja hyvästä ruuasta. Vaara Sport toimii leirien kotiopesänä. Siellä palaudutaan ja vietetään aikaa yhdessä treenien lomassa.

HINTA

30 + 300

330€ / kk

 • Ohjelman kokonaiskesto 10 kk 
 • 30 leiripäivää Vaara Sportissa 
 • Majoitus ja täyshoito leirijaksoilla 
 • Leirivalmennus ja koulutusluennot 
 • Teemojen mukainen treeniohjelma leirien välisille jaksoille, yhteensä 300 päivää
 • Tukimateriaalia kotiharjoitteluun 
 • Harjoittelun seuranta, tuki ja palaute, seurantatyökalut 
 • Valmentajan viikkopalaute ja help desk-palvelu 
 • Maksu kerran kuussa 10 erässä tai koko kausi kerralla

Osallistu koko
30+300- ohjelmaan
tai vaihtoehtoisesti
pelkkään
leiriohjelmaan

30

330€ / leiri

 • 6 kertaa 5 päivän leiri Vaara Sportissa 
 • Majoitus ja täyshoito leirijaksoilla 
 • Voit osallistua yksittäiselle leirille tai ostaa koko leiripaketin 
 • Maksu yksi leiri kerrallaan etukäteen tai koko leiripaketti kerralla 
 • Hinta ei sisällä leirien välisen ajan ohjelmointia eikä valmentajan tukipalveluita leirien ulkopuolella.  Ohjelmaan mukaan päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja samalla lähetetään sopimusliite.