Hinnasto – Aamiaismajoitus

Hinnat sisältävät majoituksen ja aamiaisen, liinavaatteet, pyyhkeet, saunan käytön, huoltotilojen ja välinevarastojen käytön sekä pyykinpesutuvan ja kuivaushuoneen käytön.

*) huonetyyppi tarkoitettu alle 16-vuotialle

Lisämaksusta:

  • Lounas 10 € / hlö
  • Päivällinen 15 € / hlö
  • Retkieväs 7,50 € / hlö
4 hengen huone 25 € / henkilö neljän hengen huoneessa/vrk *)
3 hengen huone 30 € / henkilö kolmen hengen huoneessa/vrk
2 hengen huone 40 € / henkilö kahden hengen huoneessa/vrk
1 hengen huone 55 € / henkilö yhden hengen huoneessa /vrk

Maksu- ja peruutusehdot

1. Maksuehdot
Ryhmämatkoista peritään varauksenteon yhteydessä 10 % ennakkomaksu koko matkavarauksen hinnasta, kuitenkin vähintään 50 €.

Varaus tulee olla todistettavasti maksettu viimeistään 7 vrk ennen saapumista.

2. Ryhmien peruutusehdot

Kokoryhmäperuutukset

Koko ryhmävarauksen voi peruuttaa kuluitta 28 vrk ennen varattua majoitusajankohtaa. Kokoryhmäperuutukseksi katsotaan myös osaryhmäperuutus, mikäli ryhmän alkuperäinen kokonaismäärä pienenee 50% tai enemmän.

Osaryhmäperuutukset

Osaryhmäperuutukseksi katsotaan peruutus, kun ryhmästä peruutettavien henkilöiden yhteenlaskettu määrä jää alla 50% ryhmän alkuperäisestä kokonaisosallistujamäärästä.

 

Peruutusehdot

  • 28 vrk ennen varattua tulopäivää ryhmän voi peruuttaa kuluitta, jolloin perimme toimistokuluina 17 €/varaus
  • 27-21 vrk ennen tulopäivää veloitamme peruutuskuluina 10% peruutettujen paikkojen ja tehtyjen ateriavarausten kokonaishinnasta
  • 20-15 vrk ennen tulopäivää veloitamme peruutuskuluina 25% peruutettujen paikkojen ja tehtyjen ateriavarausten kokonaishinnasta
  • 14-8 vrk ennen tulopäivää veloitamme peruutuskuluina 50% peruutettujen paikkojen ja tehtyjen ateriavarausten kokonaishinnasta
  • alle 8 vrk ennen tulopäivää veloitamme peruutuskuluina 100% peruutettujen paikkojen ja tehtyjen ateriavarausten kokonaishinnasta. Osaryhmäperuutusten osalta ryhmällä on kuitenkin oikeus peruuttaa vielä kaksi (2) vuorokautta ennen tulopäivää 10% varatuista majoituspaikoista ja tehdyistä ateriavarauksista kuluitta.

Peruutus, myös osaperuutus tulee tehdä kirjallisesti.