Hinnasto – Aamiaismajoitus

Hinnat sisältävät majoituksen ja aamiaisen, liinavaatteet, pyyhkeet, saunan käytön, huoltotilojen ja välinevarastojen käytön sekä pyykinpesutuvan ja kuivaushuoneen käytön.

*) huonetyyppi tarkoitettu alle 16-vuotialle

Lisämaksusta:

  • Lounas 12 € / hlö
  • Päivällinen 15 € / hlö
  • Retkieväs 7,50 € / hlö
4 hengen huone 25 € / henkilö neljän hengen huoneessa/vrk *)
3 hengen huone 30 € / henkilö kolmen hengen huoneessa/vrk
2 hengen huone 40 € / henkilö kahden hengen huoneessa/vrk
1 hengen huone 55 € / henkilö yhden hengen huoneessa /vrk

Maksu- ja peruutusehdot

1. Maksuehdot
Ryhmämatkoista peritään varauksenteon yhteydessä 15 % ennakkomaksu koko matkavarauksen hinnasta, kuitenkin vähintään 50 €.

Varaus tulee olla todistettavasti maksettu viimeistään 14 vrk ennen saapumista.

2. Ryhmien peruutusehdot

Kokoryhmäperuutukset

Koko ryhmävarauksen voi peruuttaa kuluitta 28 vrk ennen varattua majoitusajankohtaa. Kokoryhmäperuutukseksi katsotaan myös osaryhmäperuutus, mikäli ryhmän alkuperäinen kokonaismäärä pienenee 50% tai enemmän.

Osaryhmäperuutukset

Osaryhmäperuutukseksi katsotaan peruutus, kun ryhmästä peruutettavien henkilöiden yhteenlaskettu määrä jää alla 50% ryhmän alkuperäisestä kokonaisosallistujamäärästä.

 

Peruutusehdot

  • 28 vrk ennen varattua tulopäivää ryhmän voi peruuttaa kuluitta, jolloin perimme toimistokuluina 17 €/varaus
  • 27-21 vrk ennen tulopäivää veloitamme peruutuskuluina 15% peruutettujen paikkojen ja tehtyjen ateriavarausten kokonaishinnasta
  • 20-15 vrk ennen tulopäivää veloitamme peruutuskuluina 25% peruutettujen paikkojen ja tehtyjen ateriavarausten kokonaishinnasta
  • 14-8 vrk ennen tulopäivää veloitamme peruutuskuluina 50% peruutettujen paikkojen ja tehtyjen ateriavarausten kokonaishinnasta
  • alle 8 vrk ennen tulopäivää veloitamme peruutuskuluina 100% peruutettujen paikkojen ja tehtyjen ateriavarausten kokonaishinnasta.

Peruutus, myös osaperuutus tulee tehdä kirjallisesti.

Seuraavia alla olevia ehtoja sovelletaan suurten tapahtumien, kuten kansallisten hiihtokilpailujen tai  vastaavien tapahtumien yhteydessä, jolloin majoituskysyntä on suurta.

1. Maksuehdot

Ryhmämatkoista peritään varauksenteon yhteydessä 15 % ennakkomaksu koko matkavarauksen hinnasta, kuitenkin vähintään 50 €. Ennakkomaksua ei palauteta, vaikka ryhmävaraus peruuntuisi.

Varauksen kokonaissumman tulee olla todistettavasti maksettu viimeistään 28 vrk ennen saapumista.

2. Ryhmien peruutusehdot

Kokoryhmäperuutukset

Koko ryhmävarauksen voi peruuttaa lisäkuluitta 28 vrk ennen varattua majoitusajankohtaa. Jo veloitettua 15% ennakkomaksua ei palauteta. Kokoryhmäperuutukseksi katsotaan myös osaryhmäperuutus, mikäli ryhmän alkuperäinen kokonaismäärä pienenee 50% tai enemmän.

Osaryhmäperuutukset

Osaryhmäperuutukseksi katsotaan peruutus silloin, kun ryhmästä peruutettavien henkilöiden yhteenlaskettu määrä jää alle 50% ryhmän alkuperäisestä kokonaisosallistujamäärästä.

Peruutusehdot

28 vrk ennen varattua tulopäivää ryhmän voi peruuttaa lisäkuluitta, jo perittyä 15% ennakkomaksua ei palauteta.

Alle 28 vrk ennen tulopäivää tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutuskuluina 100% peruutettujen paikkojen ja tehtyjen ateriavarausten kokonaishinnasta. Osaryhmäperuutusten osalta ryhmällä on kuitenkin oikeus peruuttaa vielä seitsemän (7) vuorokautta ennen tulopäivää 10% varatuista majoituspaikoista ja tehdyistä ateriavarauksista kuluitta.

Peruutus, myös osaperuutus, tulee aina tehdä kirjallisesti.