Huoltotilat

Vaara Sportin omissa huoltotiloissa hoidat urheiluvälineet, pyörän pesemisen ja suksien voitelun vaivattomasti.  Sijainti päärakennuksessa tekee harjoittelun välissä tehtävän huollon helpoksi. Hiihtostadionin läheisyydestä löytyy lisäksi vuonna 2016 valmistunut ensiluokkainen huoltorakennus, jonka huoltotiloja on varattavissa Vaara Sportin kautta.

Urheiluhieronta ja fysioterapia

Muista huoltaa myös itseäsi. Hierojan, urheiluhierojan ja fysioterapeutin palveluista vastaa joukko paikallisia, koulutettuja hierojia ja fysioterapeutteja. Toimitilat sijaitsevat Vaara Sportin lähellä ja pyynnöstä palvelut voidaan järjestää myös Vaara Sportin tiloihin.

Sauna

Vaara Sportin remontoitu sauna hellii lihaksia ja palauttaa kehoa urheilusuorituksista.  Sauna lämpenee joka päivä ja tarvittaessa seuran kanssa sovittuina kellonaikoina. Sauna sijaitsee Vaara Sportin rakennuksen pohjakerroksessa. Saunassa mahtuu löylyttelemään kerralla noin 10 henkeä.

Pesutupa ja pesupalvelu

Pesutupa on käytettävissä vapaasti vierailusi aikana. Pesuaineet löytyvät talon puolesta pientä maksua vastaan tai voit varata mukaan omat pesuaineesi. Voit myös jättää koko pyykkisi meidän huoleksemme. Toimitamme pyykkisi pestyinä ja viikattuina suoraan sängyllesi.