Vaara Sport – harjoittelukeskus nykypäivän karpaaseille

Vaara Sport on täyden palvelun harjoittelukeskus niin kotimaisille kuin kansainvälisille seuroille ja lajeja tosissaan harjoitteleville.  Vaara Sportissa majoitut edullisesti, syöt monipuolisesti, pääset lajien pariin helposti ja nautit vaivattomaksi tehdyistä palveluista.

Omistajat ja konseptin kehittäjät Tuija ja Kyösti Vinkka ovat pitkän linjan hiihtoharrastajia, seuratyöaktiiveja ja matkailualan konkareita. Tuija on valittu vuoden 2016 Vuoden urheiluseuraihmiseksi ja lisäksi hän toimi organisaattorina Taivalkosken vuoden 2013, 2016 ja 2018 SM-hiihdoissa. Kyösti on oman hiihtouransa jälkeen toiminut lajin parissa monenmoisissa huolto- ja tapahtumanjärjestäjän tehtävissä. Ulkoilmaliikunta eri muodoissaan on pariskunnan elämäntapa.

Vaara Sportin konsepti ja vahvuus perustuvat lujaan alueelliseen yhteistyöhön ja seurojen tarpeisiin tuotettuihin palveluihin: kuuntelimme tiiviisti seuroja konseptia kehittäessämme. Kaikki on tehty seuroille helpoksi ja muun muassa aterioiden aikataulut sovitaan harjoitteluaikatauluihin sopiviksi.

Taivalkoski, Suomen lumivarmimpia kuntia

Vaara Sport sijaitsee Taivalkosken kunnassa, jonka alue tunnetaan monipuolisista vaaramaastoista ja lumivarmasta sijainnista hieman Oulua pohjoisempana.  Keskustan tuntumassa sijaitsevalla vaaralla on korkeutta 278 metriä ja päältä avautuvat hulppeat näkymät yli Taivalkosken. Taivalkosken tunnetuimpia kohteita on sen perinteinen Taivalvaaran talviurheilukeskus, mutta alue tarjoaa harrastus- ja lajiharjoittelumahdollisuuksia ympäri vuoden.

Kansallispuistoja kaksin kappalein

Kylmäluoman retkeily- ja aarnialue sijaitsee Taivalkosken kunnan koillisosassa ja tarjoaa kirkkaita vesistöjä ja korkeita harjujonoja 54 kilometrin polkureitistön edestä. Syötteen kansallispuisto puolestaan sijaitsee Taivalkosken, Pudasjärven ja Posion kuntien alueella, vain reilun vartin ajomatkan päässä Vaara Sportista.

Yhteistyössä kanssamme

Hossan kansallispuisto
Suomen Hostellijärjestö ry
Syötteen kansallispuisto