Amabasador Kadri Lehtlan terveiset

Vaara Sportin ambassodor Kadri Lehtlan kisakausi alkoi hitusen jähmeästi, mutta töitä on tehty paljon ja nyt on uskottava, että työn tulokset alkavat näkymään ajan kanssa.

”Joulukuussa sain alle paljon kilpailuja IBU-Cupissa ja kisa kisalta fiilis alkoi paranemaan. Kausi on pitkä ja tärkeimmät kisat on onneksi  vielä edessäpäin.  Ampumaradalla on tullut pikkusen liian paljon sakkoja. Pitäisi vaan malttaa rauhoittua – kyllä ne taulut sieltä sitten kaatuu”, Kadri toteaa.

Tammikuussa Kadri kilpailee Saksassa Oberhofissa maailmancupin viestissä. Sieltä matka jatkuu Saksaan Arberin IBU-Cupviikolle. Tammikuun viimeinen viikko vierähtää Sveitsissä, Lenzerheidenissä IBU-Cupin kisoissa. Kisoja on paljon ja Kadri toivookin, että parantuvien suoritusten kautta hän pääsen mukaan myös maailmancupin kisoihin.

Tavoitteenani on päästä lajisuorituksessa sille tasolle, missä olen ollut parhaimmillani ja siitä sitten vielä eteenpäin ja ylöspäin. Prosessi vie aikaa, koska muutama edellinen kausi on mennyt erilaisten ongelmien kanssa painimisessa. Ilkka Luttusen kanssa on tehty systemaattista työtä ja nyt näyttää, että ollaan löydetty oikea suunta.  Vuosi 2019 alkaa siis hyvissä merkeissä!

Pirteää hiihtovuotta toivotellen,

Kadri