Etäilyä ja hiihtoa

Tympiikö loputon etätyö kotinurkissa ja pitkästyttäkö pimeät illat hiihtokautta odotellessa?

Taivalvaaran mahtavat hiihtobaanat ovat valmiina vastaanottamaan hiihdonnälkäisiä etätyöläisiä. Tällä hetkellä latuverosto on jo yli 20 km. Talven luvatussa maassa Taivalkoskella lunta on jo yli 30 cm ja lisää tulee taivaan täydeltä. Upeat vaaramaisemat houkuttavat myös maastopyöräily- tai polkujuoksulenkille ja kiintorastiverkosto tarjoaa mahdollisuuden vaikkapa yösuunnistusseikkailulle. Vain otsalamppu matkaan ja koko vaaramaisema on sinua varten myös illan tunteina. Piipahdus kuntosalilla, pelituokio liikuntahallissa tai kierros frisebeegolf-radalla tuo virikettä ja lisäbuustia päivään.

Vaara Sport tarjoaa mainion alustan etätyön ja vapaa-ajan yhdistävälle irtiotolle. Latujen lähtöpisteet ja sisäliikuntatilat löytyvät heti pihapiiristä. Työn tekeminen verkkossa ja Teams-palaverit onnistuvat erinomaisten tietoliikenneyhteyksien ansiosta. Netin takkuilusta et meillä joudu kärsimään ja maaseudun rauhassa voit rytmittää päiväsi juuri niin kuin haluat.

Voit valita pelkän majoituspaketin ja valmistaa omat sapuskat. Rauhallisen kylämme ruokakaupat ja muut peruspalvelut löytyvät kävelymatkan päästä. Käytössäsi on yleisissä tiloissa sijaitseva keittonurkkaus ja oleskelualue. Majoituspakettiin kuuluu myös saunan sekä pyykkikoneen ja huoltotilojen käyttö. Mikäli haluat nauttia huolettomasta ja tehokkaasta etätyöviikosta, tarjoamme täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas ja päivällinen.

Etätyöpaketin hintaesimerkki

  • 150€/hlö/5 vrk, sis. majoitus, saunan ym. yhteisten tilojen vapaa käyttö.
  • Mahdollisuus myös perhehuoneille. Hinta alk. 250€/4 hlöä/5 vrk, sis. majoituksen, saunan ym. yhteisten tilojen vapaa käyttö.